Sökes: Driven skribent för varierande tjänst

 

Wordpress content

Tillsammans med Seekly är vi på jakt efter en duktig skribent som har ett brinnande intresse för skriva inom varierande ämnen.

Om tjänsten

Du ska skriva relevanta och inspirerande texter utifrån teman och kampanjer samt bildsätta dem åt oss och våra kunder. I rollen ingår även bearbetning och sökordsoptimering av redan befintligt innehåll. Genom omvärldsbevakning och kontinuerlig kontakt med oss och våra kunder fångar du upp trender och skapar utifrån dessa för målgruppen relevant innehåll och publicerar det. Våra kunder verkar inom många olika branscher, arbetet kommer därför variera både i mängd och innehåll.

Du arbetar där du trivs bäst och har möjlighet att sitta tillsammans med oss på vårt kontor. Tjänsten är deltid och passar bra att kombinera med studier eller annat arbete.

Om dig

Du är driven, har lätt för att samarbeta och kan enkelt växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp. Du övertygar med ditt ”can do”-tillvägagångssätt. Dessutom är du är lyhörd och visar en ”problemlösar-attityd”.

Du har lätt för att värdera information och bra på att skriva begripliga och intresseväckande texter.
Du kan enkelt sätta dig in i ämnen du inte har kunskap om sedan tidigare för att sedan skriva lättlästa och intressanta texter.
Du är intresserad av digital kommunikation och följer aktivt den digitala utvecklingen.

Intresserad?

Ring Daniel på: +46763381577, kontakta oss här eller maila oss på info@webbhjaltarna.se