Killer Clown’s – Tips på hur bli tryggare i tillvaron

Clown-varning

Senaste veckan har trenden med ”killer Clown’s” nått Sverige och rapporter från Linköping, Stockholm och Göteborg har gjorts. Trenden kan haft sin grund i att vissa ”youtubers” klätt ut sig som en form av prank och sedan har härmats av andra.

 

Trygghet – ett grundläggande behov

maslows-pyramid-of-needs1

Trygghet är enligt Maslows behovspyramid ett grundläggande behov för individer Att känna sig trygg i sitt eget hem och kvarter är något som människor värderar mycket högt när de blivit tillfrågade. Trygghet i hemmet och vardagen är nödvändigt för att kunna slappna av, fokuserar och vara produktiv.

För företagare är tryggheten A och O, att känna oro för företagets säkerhet och integritet är en destruktiv kraft som skapar en uppförsbacke i tillväxten.

 

Vi ger därför Två tips på hur du genom smarta tjänster skapar en större trygghet i vardagen:

  • Tuva – Ett företag som levererar brandvarnare, digital grannsamverkan och kameror. Du kan alltså på ett digitalt vis skapa nätverk med dina granar för att hindra brottslighet och skapa en bättre sammanhållning.
    • http://www.tuva.co/
  • Westec – Ett företag som sedan 80-talet levererar larm åt företag och privatpersoner. De använder den absolut senaste tekniken och levererar smarta lösningar som ger dig trygghet i vardagen
    • http://westec.se/

 

Webbhjältarna erbjuder pakettjänster enligt ett buffétänk, där du själv plockar ihop de delar du behöver och därför bara betalar för det din verksamhet är i behov av. Vi erbjuder t.ex. Hemsida från 4990 och Webshop från 6490.